onsdag 5 maj 2010

Gratis bingo bonus

Gratis bingo bonus är en perfekt bonus för dig som kund. Då du endast har chans att vinna pengar, men satsar inget personligen. Det krävs ingen insättning för no deposit bonus

Generellt så behöver du endast registrera dig på bingosidan, sedan får du en viss summa att spela för. Bingo bonusen kan variera från 50-200 kr, vanligast är 50 kr. Se även bingo bonus hos Maria Bingo.

Självklart finns det en hake, och det är att bonusarna måste omsättas innan de kan tas ut. Så man inte kan registrera flera konton och ta ut pengarna direkt. Dessa regler skiftar, och du behöver därför kolla varje bingosidas egna vilkor. Vanligt är att man kräver en omsättning på hela 10 gånger.

Tidsmässig bonus
Ofta är bonusen just tidsbestämd, och måste omsättas inom en speciellt tid. Ofta är det en viss tid perioden gäller, men det kan vara väl värt att veta. Tidsperioden kan t.ex vara en vecka eller månad för att få använda välkomstbonusen. Dessutom kan vissa bingosidor, eller nätcasinon ha bestämmelser för hur mycket du kan vinna på välkomstbonusen. Spelar du istället med även en insättningsbonus, dvs bingo bonus så brukar det inte vara några problem om man omsätter pengarna. Ett av de vanligaste bingospelen man spelar är även Variantbingo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar