onsdag 5 maj 2010

Bonus bingo

Bonus bingo
En bingo bonus ger dig som kund mer valuta för pengarna. Det är en summa som sätts in gratis på ditt konto, beroende på din insättning och bingorummets vilkor. Det ger dig helt enkelt mer pengar att gratis spela med.

Bingo Bonus är självklart bra, men du bör kolla på fler faktorer än bara insättningsbonus när du väljer olika bingosidor. Testa dig fram helt enkelt. Vi rekommenderar dig att besöka bingo bonus.

(Bertil Bingo ger dig även 150 kr i välkomstbonus + 100% i bingo bonus. Dvs sätter du in 1000 kr får du 1000 kr extra i bonus.
>> Besök Bertil här

Omsättningskrav på din bingbonus
Din bonus måste omsättas innan du kan ta ut den på sidan. Det är en försiktighetsåtgärd från bingohallarna, så att de inte ska råka ut för bonushoror. Omsättningskravet varierar på alla sajter, men normalt brukar det vara att pengarna måste spelas med 10 gånger innan du kan ta ut dem.

Insättningsbonus - Den höga bonusen
Som namnet antyder är det en bonus man får vid insättning av pengar på bingorummet. Normalt är att du omedlbart får den när du gör en insättning på ditt konto. Det skiftar dock. Normalt brukar insättningsbonusen] vara på 100% av din hela insättning, vissa bingorum ger även insättningsbonus på framtida insättningar.

Insättningsbonusen är helt klart viktigare än en no deposit bonus. Så titta dig runt bland olika bingorum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar